NOTE! This site uses cookies and similar technologies.

If you not change browser settings, you agree to it. Learn more

I understand

El nostre compromís

El nostre despatx ofereix els seus serveis amb l’objectiu de proporcionar els nivells de professió i immediatesa més alts. Sobre aquestes bases mantenim un compromís total amb el client i els seus interessos.

A aquests efectes, els nostres clients reben una atenció personalitzada i els seus assumptes compten amb la supervisió d’almenys un professional de la nostra firma.

Treball en equip

Els departaments de les diferents àrees legals del despatx no constitueixen divisions tancades, sinó que la col·laboració i interacció entre les diferents àrees, obliga a fer un treball en equip constant, amb la finalitat de proporcionar una visió integral del conjunt de qüestions que pot plantejar un client.

Servei integral

La nostra vocació de servei també es dirigeix a omplir un cert dèficit de despatxos sobredimensionats d’acord amb les necessitats modernes dels sectors econòmics de les empreses, necessitats que sovint han estat cobertes precàriament. En aquest sentit, afegim al nostre assessorament legal el coneixement dels problemes i de les circumstàncies que configuren el marc local d’actuació de l’empresa.
Entenem el nostre exercici professional no només com una pràctica habitual per a la solució de problemes, sinó també com la prestació d’uns serveis que permeten al client preveure i desenvolupar les seves activitats amb garanties de seguretat jurídica, eficàcia i rendibilitat. Amb aquesta finalitat oferim uns serveis de seguiment a l’activitat legislativa i prelegislativa que puguin afectar els sectors econòmics d’interès per al client.